Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Το Κουμπί

Βρήκα σήμερα μια ερωτευμένη να τριγυρίζει γύρω από ένα κουμπί.

Ένα μικρό πάτημα θα'ταν, κι όμως έκανε σαν να εξαρτάται από αυτό η έκρηξη μιας βόμβας.

Μια ερωτευμένη άφησε το δάχτυλό της μετέωρο πάνω από ένα κουμπί για τόση ώρα που αναρωτήθηκα, τι κάνει πια; Και γιατί δεν το πατάει τέλος πάντων, αφού προφανώς το θέλει τόσο πολύ;

Τελικά πάτησε home, home, home, home, με δύναμη και ταχύτητα υπερβολική, κάπως αστεία. Εντάξει, θα έβγαινε από όπου ήταν ακόμη και με ένα πάτημα. Δεν πάτησε το κουμπί. Άλλη μια μέρα προσποίησης ξεκινά για εκείνη κι εγώ εδώ, να προσπαθώ να μάθω το μυστικό της και να κουτουλάω απλά στο χαμόγελό της κάθε φορά. Την άτιμη. Πώς καταφέρνει να χαμογελά τόσο πειστικά.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, η πίστωση μεταξύ ατόμων είναι μια οικονομική συναλλαγή που συνίσταται στο δανεισμό χρημάτων απευθείας από άτομα χωρίς την παρέμβαση τράπεζας. Τις περισσότερες φορές, γίνεται σε οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον. Αλλά πρόσφατα μπορείτε να δανειστείτε από έναν ξένο. Είμαι πρόθυμος να προσφέρω δάνεια σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει χωρίς ανησυχίες. Θα ανυπομονώ να ασχοληθώ μαζί σας εάν χρειάζεστε σοβαρά πίστωση και εάν είναι καλή θέληση.

    E-mail: ( simondurochefort@gmail.com )
    Viber ή Whatsapp: +33752366330

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις σας. Είστε ευπρόσδεκτοι να σχολιάσετε όπως αισθάνεστε!